LED svetleća traka

Flash
LED svetleća traka za ljude i za pse

Flash LED svetleća traka je fantastičan proizvod koji je uvek vidljiv u mraku, dok obične reflektujuće površine moraju biti osvetljene kako bi bile vidljive. S neprekidnim ili trepćućim svetlom, bićete vidljivi do 300 metara razdaljine, što ostalim učesnicima u saobraćaju daje dovoljno vremena da prilagode svoju brzinu.

Briga o svojim najmilijima najlepša je stvar koju možete učiniti. Zašto to ne pokazati tako što ćete dati Flash LED Light band nekome do koga vam je stalo? Traka je podesiva i ima elastičan deo, što olakšava povlačenje na ruku ili nogu ili ugodno nameštanje oko vrata vašeg psa.

  • Vidljivost do 300M
  • 3 režima osvetljenja
  • Jednostavan za korišćenje
  • Uniseks dizajn
  • Jedna veličina
  • Rastegljivost i prilagodljivost

Flash LED svetleća traka je jednostavan način da se osigura da ste stvarno vidljivi

Na mračnim ulicama i putevima, drugi učesnici u saobraćaju primetiće vas samo na udaljenosti od 20 do 30 metara; međutim, sa Flash LED svetlećom trakom, postaćete vidljivi na udaljenosti do 300 metara. Podesite traku na istaknuti položaj na vašoj ruci ili na istaknuti polažaj na vratu vašeg psa.

Proizvod je napravljen od tkanine i sadrži LED sa tri opcije: treperi, brzo treperi i stalno svetli.

Pritisnite logotip za On / Off. U paketu su uključene i baterije, 2 x CR 2032, koje u zamenjive, ali imaju životni ciklus od 60-80 sati.

Flash LED svetleća traka je dostupna u četiri boje, a traka za pse je dostupna još i u 3 veličine.
Izaberite varijantu koja Vam najviše odgovara:

Uz svaku porudžbinu preko 990din,
poklanjamo besplatnu dostavu!