O nama

Dobrodošli!

SVS LED je firma koja uvozi i plasira jedinstvene proizvode švedskog proizvođača Save Lives Now na tržištu Republike Srbije. Save Lives Now je švedska firma koja je strastveno posvećena jednoj ideji: želimo da pomognemo stvaranju bezbednijeg i sigurnijeg sveta za sve. Zbog toga su odlučili da razviju nove, inovativne proizvode dizajnirane da ponude vama i vašim najmilijima najbolju zaštitu u svakodnevnim rizičnim situacijama.

Mnogo nezgoda i povreda se dešava zato što stvari radimo u mraku bez dovoljno vidljivosti. Umor i nedostatak koncentracije su drugi faktori, kao što je vožnja i upravljanje vozilima pod dejstvom alkohola. Želimo da to promenimo i ponosni smo što možemo ponuditi jednostavna, jeftina rešenja za sve problematične oblasti. Međutim, samo sa tim nismo zadovoljni, već nas pokreće osnovna briga da bismo trebali razviti više dobrih proizvoda koji će poboljšati statistiku nesreća i spasiti živote.

Kompanija u velikoj meri potiče iz vlastitog iskustva osnivača stečenog kao vatrogasac u teškim okruženjima i izazovnoj klimi švedskih planina. Tako je shvatio da su mnoge ozbiljne nesreće mogle da se izbegnu da su preduzete odgovarajuće mere predostrožnosti, u kombinaciji sa funkcionalnim proizvodima prilagođenim kupcima. Drugim rečima, svako od nas može napraviti razliku samo malim i jednostavnim sredstvima.

Zajedničko svim našim proizvodima je da su dizajnirana da pomognu u bezbednijem i sigurnijem svakodnevnom životu. Zašto ne započeti odmah tako što ćete svojim najmilijima podariti Flash ili Blinky?